top of page

Expertis 

Vi är brobyggare mellan Öst och Väst och erbjuder exceptionella tjänster inom Supply Chain Management. Vårt dedikerade team i Sverige arbetar oavbrutet för att hjälpa er att identifiera möjliga förbättringar i produktkvalitet, processeffektivitet, inköpskostnader och en stabil leveranskedja.

Samtidigt jobbar vårt team i Kina ständigt med att utveckla våra leverantörer, höja produktkvaliteten och optimera logistikflödet. Genom denna internationella närvaro och dedikation strävar vi efter att erbjuda er en oslagbar och heltäckande lösning inom Supply Chain Management.

pexels-pixabay-262367.jpg

Kvalitetssäkring 

Kvalitet är alltid vår högsta prioritet. Samtliga våra leverantörer är certifierade enligt ISO 9001 / IATF 16949, vilket bekräftar vårt åtagande för högsta standarder.

För att säkerställa att våra leverantörer uppfyller alla relevanta kriterier, såsom kvalitet, hållbarhet och etiska regler, genomför vi en noggrann kvalificeringsprocess. Vårt mål är att etablera långsiktiga och hållbara samarbeten som gör att vi kan växa tillsammans med både våra kunder och leverantörer. Vi tror på att bygga starka relationer som är gynnsamma för alla parter och som främjar vårt gemensamma engagemang för högsta kvalitet och ansvarstagande.

 

pexels-pixabay-256381.jpg

Kundanpassade lösningar efter era behov 

Vi är experter på att identifiera rätt leverantörer som passar era specifika behov; hanterar prisförhandlingar och avtal på ert uppdrag. Vi upprätthåller långsiktig och öppen kommunikation för att säkerställa att alla parter är på samma sida och fokuserar på ständig leverantörsutveckling för att förbättra er försörjningskedja. Vi arbetar tillsammans med er och era leverantörer för att utveckla lösningar som passar era unika krav och mål.

pexels-pixabay-262353.jpg

Bästa logistiklösningar

Vi erbjuder de bästa logistiklösningarna för att effektivisera er verksamhet och hjälpa er att uppnå kostnadsbesparingar.

pexels-lil-artsy-1194775.jpg

Kundfokus 

Vårt främsta fokus är alltid våra kunder, och vi strävar efter att skapa långsiktiga och givande samarbeten både med er och våra leverantörer. Er framgång är vår målsättning, och vi arbetar hårt för att säkerställa att era behov och förväntningar uppfylls i varje steg av vårt samarbete.

pexels-saunak-shah-2598623.jpg

Utviga marknad i Kina för era produkter 

Vi strävar efter att utvidga er marknad i Kina för era produkter och öppna nya möjligheter för tillväxt och framgång

pexels-fauxels-3184418.jpg

Hitta er business partner i Kina 

Vi är experter på att knyta kontakt med företag i Kina som delar ert intresse och önskan att växa tillsammans med er.

bottom of page